DON BOSCO

La última setmana de Gener, vam celebrar la setmana de Bon Bosco, en la qual amb el grup d’adolescents, vam mirar alguns trossos de la pel·lícula que explica la seva vida i vam fer un concurs per saber més sobre els seus valors i la seva manera de treballar amb els joves.

 

FEM UN RAP

Durant aquest curs els Centres Oberts d’Infants estan elaborant un rap per a la campanya anual “Primer els últims”. Durant tot el primer trimestre els nens i nenes van estar elaborant la lletra i triant la base i al mes de Gener vam anar a un estudi de gravació amb un professional per gravar la veu del nostre rap de la Justícia i la solidaritat. Aquesta iniciativa culminarà amb la gravació d’un videoclip.

 

FESTA AMB FAMÍLIES DE FINAL DE TRIMESTRE

Arriba el Nadal i amb ell, les celebracions en Família. Per aquest motiu, als Centres Oberts d’infants també vam voler fer la nostra petita festa familiar. Així, el dia 20 de Desembre vam convidar a totes les famílies dels nostres infants a passar la tarda amb nosaltres. Els nens i nenes van representar uns poemes i unes cançons nadalenques per a tot el públic assistent, vam mirar un petit vídeo on s’escenificaven algunes de les activitats realitzades durant aquest primer trimestre i vam acabar la festa amb un petit berenar preparat amb molt d’afecte. La festa va ser tot un èxit, on infants, famílies i educadors vam gaudir d’allò més.

 

VENDA DE NADAL

 

 

Ja fa dos anys que vam iniciar el Grup de Costura i aquest any ens hem volgut donar a conèixer al nostre entorn més proper, amb la nostra pròpia marca: Mamacús. Per aquest motiu, durant el primer trimestre hem estat preparant diferents productes amb totes les mares participants. El divendres 15 de desembre vam posar una paradeta a la Rambla de Girona on vam vendre tot allò que havíem elaborat. La iniciativa va tenir molt d’èxit i molta gent es va mostrar interessada tant en el nostre projecte com amb els articles que realitzàvem. 

 


 

TÚNEL DEL VENT AMPURIABRAVA - CARE ALL FUNDATION

El passat dia 16 de Novembre un grup d’infants del Centre Obert van realitzar una activitat especial al Túnel del Vent d’Ampuriabrava gràcies a la fundació Care all Foundation. Els 14 escollits van gaudir d’una experiència inoblidable. Durant tota una tarda van poder experimentar la sensació de volar amb personatges tan coneguts com Spiderman i un Power Ranger, experts paracaigudistes. Els nens s’ho van passar d’allò més bé!

 

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors