GRAN GALA DE PREMIS

Per finalitzar el segon trimestre els Centres Oberts d’Infants de Sta. Eugènia i Can Gibert van celebrar la “Gran Gala de Premis”. Aquesta vetllada va servir per a guardonar a tots aquells infants que s’havien estat esforçant durant el curs. Va ser una tarda molt maca en la que tots i totes ens vam vestir per a l’ocasió!!

CO INFANTS. SSJ PES GIRONA

MUSICOTERÀPIA AL GÜELL ESPAI JOVE

Aquest mes d’abril, aprofitant que al Güell Espai Jove tenim una practicant d’Educació Social de la UOC, experta en música, la Mireia Vilalta, hem realitzat un parell de sessions de musicoteràpia amb el grup de joves del projecte Acollida a Mida. Aquest projecte atén a nois i noies, durant el matí, que necessiten d’un acompanyament més individualitzat i que queden exclosos dels recursos formatiu laborals del barri i de la ciutat.

DSC00347

TARDA JUVENIL AL C.O. GÜELL

En motiu de la Setmana de la Infància i la Joventut el dimarts 4 d’abril es va fer una tarda dedicada només als joves al Centre Obert Güell. Es van oferir diferents activitats, com jocs de taula, torneig de futbol a la Play 3, jocs de la Wiï per ballar i cantar, taller de manicura i perruqueria i un espai més lúdic, on els joves que havien d’esperar el seu torn o simplement volien passar l’estona podien jugar al futbolí o a ping-pong.

1. Tarda Juvenil 12. Tarda juvenil 2

INTERCANVI

El 31 de Març i seguint amb la tradició des de fa 3 anys els adolescents del Centre Obert de Can Gibert i els adolescents del Centre Obert de Cruïlla vam fer un intercanvi. Aquest any els de Cruïlla han vingut a Girona i hem fet una acampada al mateix Centre Obert i una gimcana pel centre de Girona per tal d’ensenyar-los la nostra ciutat. És una activitat molt esperada i que agrada tant a joves com als equips educatius.

2. Intercanvi

CARNESTOLTES

Al passat dissabte 4 de Març els infants i adolescents del Centre Obert de Can Gibert vam participar a la rua de carnestoltes del barri de Santa Eugènia. Els infants van anar disfressats de “empatitis i egocentritis” uns ninots inventats pels infants. I els adolescents vam anar disfressats de malalts zombis.

Carnestoltes infCarnestoltes adoles

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors