ELS ESTANYS DE SILS

Aquest trimestre des del Güell Espai Jove s’ha creat un grup excursionista amb la intensió de fer una sortida al mes per conèixer l’entorn de la ciutat de Girona.

A l’octubre vàrem anar al Castell de Sant Miquel un grup de quinze joves. L’excursió va ser durant un matí i després vàrem dinant plegats a la Font del Ferro. La segona excursió, la vàrem fer aquest mes de novembre i vàrem anar als estanys de Sils. No vàrem poder realitzar tot l’itinerari, perquè el temps no acompanyava, molta pluja i zones inundades. Això sí, vàrem poder fer un bon àpat!

El grup excursionista dóna resposta a un seguit de necessitats que tenen els joves i els acosta a descobrir l’entorn tot reforçant hàbits saludables i la cohesió de grup.

 

 

                   

ENCETEM UN NOU CURS AMB EL GRUP DE MARES

El passat 10 d’octubre vam iniciar un nou curs del projecte de Treball amb Famílies.

Pel que fa al treball grupal ja tenim en marxa el Grup de Mares que ha començat amb molta il·lusió i amb moltes ganes de compartir, treballar, reflexionar i aprendre les unes de les altres.

Segur que serà un gran curs!

 

 

PRIMER ELS ÚLTIMS

Aquesta setmana els adolescents de Can Gibert, hem començat a treballar al valor de la Justícia i la Solidaritat amb el lema “Primers els últims”. Hem fet una dinàmica al pati, que ha consistit en posar-nos a la pell dels que tenen menys recursos econòmics i així poder fer un taller amb el material del que disposàvem segons els diners que érem capaços de generar. Ha estat una molt bona dinàmica que ha portat a la reflexió de tots i totes les joves.

 

Comença l’estiu, comencen les activitats!

Aquesta setmana el Güell Espai Jove ha començat les activitats d’estiu. La primera d’elles ha sigut una setmana temàtica de decoració d’interiors on va venir una tallerista a ensenyar-nos una mica més sobre la tècnica del collage. Va ser molt interessant i els joves van poder passar un matí molt creatiu on van poder plasmar tot el que tenien ganes. Les altres setmanes temàtiques les dedicarem a decorar l’espai jove tot creant i muntant mobles amb material reciclat, decorant les parets amb graffittis i altres tècniques de pintura i dibuix. La última setmana de juliol la dedicarem a moure el cos, tot ballant zumba, ritmes llatins i dance hall. Ens despedirem de l’estiu fent un berenar popular i música amb tots els i les joves del barri i de la ciutat de Girona. 

Festa final de curs

Ja arriben les vacances... i s’acaba el Centre Obert! Així que durant l’última setmana que hem compartit, ens hem acomiadat amb tots els que han ajudat a fer d’aquest curs, un curs especial! Hem convidat a les famílies i els joves del Centre Obert d’adolescents i els hem representat els balls que hem estat preparant durant l’últim trimestre a l’espai de teatre! Ens ha agradat molt l’ambient festiu que hem compartit tots junts! 

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors