Quina al Centre Juvenil

A la tarda es va celebrar la quina al Centre Juvenil. Un estona de molta atenció i algun nervi.

Quina dels tres centres oberts

Gràcies a la col·laboració de la facultat de medicina de Girona, a la Creu Roja i altres donacions, cada any podem fer una quina per el centenar de nens, nois i adolescents i adolescentes dels centres oberts del Casalet, Casal i Güell. Veure galeria de fotos.

Anada al camp del C. F. Barcelona

Els joves del Centre Juvenil van anar a veure el partit del futbol F.C. Barcelona i F.C. Hospitalet. Aprofitant el viatge abans van fer una passejada per les Rambles i Fira de Santa Llúcia de Barcelona. Segur que la nostra presència al camp del Barça els va donar molt sort i els va permetre acabar el partit a 9-0.

Passatge del terror

El passat divendres 26 d’octubre, els Centres Oberts vam transformar el Centre Obert Casal Can Gibert en un autèntic passatge del terror!!

Els infants i els adolescents vam poder disfrutar d’una tarda terrorífica!!! I els educadors també!!

Mireu, mireu...

Sortida al Circ Raluy

Seguint la tradició, aquest any hem anat a veure el circ Raluy que es troba a la ciutat de Girona en motiu de les fires de Sant Narcís.

Així doncs, el passat dijous 25 d’octubre, tots els Centres Oberts, vam poder gaudir d’una tarda màgica al circ. Tan grans com petits vam disfrutar de les acrobàcies, els equilibris... dels artistes del circ i vam riure amb les bromes i l’espectacle del pallasso Sandro!!

Agraïm al circ Raluy, d’una forma molt especial, la seva generositat al convidar-nos, any rere any, a veure el seu espectacle!!

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors