Carnestoltes 2013

El Carnestoltes ja ha arribat!!! Després de mesos construint la disfressa, el passat dissabte dia 16 de Febrer la vàrem poder lluir amb molt d’orgull!! Els Infants vàrem anar disfressats de Camaleons, lligat amb la campanya sobre l’adaptabilitat que estem realitzant al llarg d’aquest any als Centres Oberts d’Infants, i els adolescents van decidir en assemblea disfressar-se de cuiners zombies!!! No us sembla que entre tots/es fem una bona fila??
Per els infants i joves és un dia molt divertit, després del temps I els esforços dedicats a realitzar una disfressa de forma totalment manual i, en la major mesura, amb material reciclat.

Acampada adolescents

El passat divendres dia 22, els adolescents vàrem realitzar l’Acampada!! Es una activitat extraordinària i de convivència, que té molt d’èxit entre els joves!! Enguany ja ha estat la cinquena acampada que hem realitzat!! El primer any, es va oferir com una proposta d’activitat extraordinària per als joves, i des de llavors, són ells/es mateixos/es els que la demanen i voten en assemblea per poder-la realitzar! És una activitat no només altament divertida sinó també amb beneficis molt educatius pels joves, on s’enforteix els vincle i la cohesió del grup, a part de treballar el respecte, la convivència, compartir.. etc.
Un sopar conjunt que cadascú es porta de casa, una estona de disco per treure energia i ballar els últims hits musicals, una peli terrorífica per riure de la por que tenim i acabar dormint al centre obert tots/es esgotats/es i contents/es després de tot un dia junts : No té preu!!

Setmana intercultural

Aquesta setmana al Centres Oberts d’Adolescents hem estat treballant la Setmana Intercultural sobre Mèxic!! Cada any celebrem una setmana on coneixem una cultura i realitzem activitats sobre aquesta. Enguany, els adolescents dels Centres Oberts han triat Mèxic, pel que hem estat realitzant diverses activitats al voltant d’aquest país i la seva cultura. Al llarg de la setmana, el centre està ambientat amb motius tradicionals de la cultura en qüestió, per tal de traslladar encara més als joves a la cultura que es treballa. L’objectiu és conèixer altres realitats i altres cultures, a partir d’activitats que reflecteixin la seva realitat: jocs de rol, tallers, jocs tradicionals, cine temàtic, cuina tradicional.. etc. En definitiva, passar-ho molt bé a la vegada que aprenem i ens apropem a realitats diferents a la nostra.

Nou Blog dels Adolescents del CIJP

Aquest any els adolescents del Centre Obert de Santa Eugenia, han decidit crear un blog. Es tracta d’un blog interactiu on els adolescents poden penjar noticies d’interès, curiositats, gustos, etc. i on també poden comentar-les o donar la seva opinió a través d’un apartat de comentaris.
S’ha decidit fer un blog com a element innovador d’aquest any i com a nou mètode a portar a terme per provar la seva viabilitat en un futur.
Dins del blog es tocaran temes musicals, d’actualitat, cuina i també hi haurà un apartat de passatemps i de reflexió. Al llarg dels trimestres el blog anirà variant segons els interessos dels adolescents i segons els participant que hi hagi a l’activitat.

Al Fem Feina ja estem en marxa

Al Fem Feina ja estem en marxa!! Si tens entres 16 i 25 anys, vius a Santa Eugènia i Can Gibert del Pla i no saps què vols o què pots fer a partir d’ara si estudiar o treballar... Vine al Fem Feina!! Tots els dimarts de 10h a 12h i els dijous de 17 a 19h ens trobaràs al Centre Cívic Can Ninetes i t’ajudarem a decidir-te. Gratuït i sense demanar cita prèvia!! T’esperem!!

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors