Els Centres Oberts de Sta Eugènia fan 15 anys!

El Centre Infantil i Juvenil Parroquial de Santa Eugènia (CIJP) estem celebrant aquest curs el 15è aniversari del Centre Obert. Al llarg del curs tenim intenció de fer petits actes commemoratius.

El primer acte que hem realitzat ha estat una exposició, al Centre Cívic de Santa Eugènia de Ter, de dibuixos fets pels nois i noies, i el grup de mare del projecte Treball en Famílies, a rel de la campanya de l’any passat sobre el valor de la comunicació. A aquests dibuixos els hem acompanyat d’algunes manualitats i he aprofitat per explicar que és el CIJP, els projectes que dinamitza i ho hem acompanyat tot amb fotografies.

En el marc d’aquesta exposició, ahir vàrem presentar el llibre “Centres oberts, una proposta educativa per a nens i adolescents en risc” com una manera de donar a conèixer la nostra feina.

Va ser un acte senzill però ple de contingut. En Joan Camps, titular del CIJP, va introduir l’acte amb un esquitx de la història dels Centres Oberts a Sta Eugènia, el Tinent d’alcalde de polítiques socials i de cooperació, el Sr. Joan Olòriz va comentar les seves impressions del llibre, remarcant que era d’agrair tenir una proposta feta des de l’acció. En Paco Estellés i Fran Viedma van comentar el procés de l’elaboració del llibre i el seu contingut i finalment les tres cap de servei dels Centres Oberts ,la Glòria Espinasa, la Raquel Tercero i l’Ester Nart, van explicar com treballem el pla d’educació a la Justícia i la Solidaritat.

Al final, un mestre d’escola i veí de Santa Eugènia, va comentar que és d’agrair la feina que es fa des del CIJP. Sense aquesta feina els barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla serien diferents. El CIJP, va dir, dóna un plus en aquests dos barris.

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors