Sortida a la platja

Per acomiadar el curs de manera diferent i lúdica, el grup d’adolescents hem anat a la platja de Malgrat de Mar a passar la tarda. Aquest activitat l’hem compartit amb els joves del Centre Obert de Cruïlla, que amb tren han vingut a gaudir d’una tarda de sol i mar amb nosaltres. Ha estat una tarda per gaudir i compartir, ja que apart de banyar-nos hem pogut berenar i jugar junts a la sorra. Creiem que és una manera molt maca de tancar el curs tots junts per tal de reforçar els vincles entre els dos casals. 

SERVEI TREBALL AMB FAMÍLIES: SORTIDA A LES HORTES DE STA. EUGÈNIA

El passat dimecres dia 7 de juny amb el Grup de Mares vam anar a veure les hortes de Sta. Eugènia on moltes d’elles hi tenen parcel·les. Va ser una excursió molt divertida i molt gratificant ja que ens ensenyaven tot el que tenien conreat i ens van transmetre com n’és d’important per elles poder treballar la terra i obtenir productes dels seus països d’origen. Més que horts semblaven jardins!

Va ser un matí molt bonic i de ben segur que repetirem la visita!

SOMRIU PER LA INFÀNCIA a PortAventura

El passat dissabte 20 de maig, els infants, adolescents i joves de l’entitat vam gaudir d’una diada esplèndida a PortAventura en el dia de Somriu per la Infància que anualment organitza la FEDAIA i el parc d’atraccions. Els nois i noies s’ho van passar d’allò més bé pujant a moltes atraccions i passejant pel parc. La majoria dels joves i infants era la primera vegada que anaven a Port Aventura i la il·lusió es reflectia en les seves cares de felicitat.           

 

 

 

Colònies CO Infants

Aquest mes de Maig hem fet la sortida de colònies a Sant Privat!!! Els infants han pogut gaudir de dos dies en un entorn natural, rodejats de boscos i animals en la que l’equip havia preparat un seguit de dinàmiques que van fer que tots plegats ens ho passéssim d’allò mes bé!

Excursió al Pla dels socs

Aquest divendres, els del Centre Obert d’Adolescents, hem anat a fer una excursió al Pla del Socs a les hortes de Salt. Ens ha fet molt bon dia i els joves ho han gaudit molt. Hem anat caminant pel voltant de les hortes i al arribar hem berenat una mica de fruita tots plegats i hem fet jocs a l’aire lliure. 

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors