XXIV SETMANA DE LA INFÀNCIA I LA JOVENTUT

Un any més la PES Girona organitza la XXIV Setmana de la Infància i de la Joventut als barris de Can Gibert del Pla i Santa Eugènia, consistent en un seguit d’actes oberts i gratuïts per a tots els infants, adolescents i joves que hi vulguin participar. Es compta amb la col·laboració d’altres entitats del barri. Una setmana ben divertida i entretinguda!

 

 

CARNESTOLTES 2019 ELMER

El passat 9 de Març el grup d’Infants vam participar a la Gran Rua de Carnestoltes dels Barris de Sta. Eugènia i Can Gibert. Tots els infants es van disfressar d’Elefant menys una nena que anava d ‘Elmer, protagonista del nostre eix d’animació per a treballar la Campanya de la Justícia i la Solidaritat. Va fer un dia esplèndid i tots vam gaudir molt de la gran festa!

 

 

XERRADA DEL SIAD

Aquest dimecres dia 13 de març en l’espai de Grup de Mares del servei de Treball amb famílies, hem fet una xerrada informativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

Ens han explicat aquest servei que ofereix informació, atenció i assessorament en intervenció psicològica especialitzada en violència de gènere, assessorament i orientació jurídica, informació i orientació sobre els drets laborals, socials, personals i familiars de les dones i suport a les associacions de dones.

La xerrada ha estat molt ben acollida pel grup de mares que participen del nostre servei.

 

 

 

CARNESTOLTES 2019

Aquest cap de setmana el Centre Obert d’adolescents va participar a la rua del carnestoltes del barri de Santa Eugènia. Els joves anaven disfressats de vampirs i ells mateixos es van confeccionar les capes amb tela negra, la part del coll amb tela blanca i es van maquillar.

 

TV3 ENS VE A VEURE

Aquest trimestre, en el Güell Espai Jove, l’Associació HEAL ve cada quinze dies a fer un taller de coneixença i experimentació del món del Hip Hop i les seves disciplines, anomenat Projecte Unity.

Fa unes setmanes van venir dues reporteres de TV3 i ens van estar gravant durant el taller. Aquell dia amb Unity vàrem aprendre a fer servir esprais i vàrem fer el nostre propi mural dins el Güell, també vàrem practicar com mesclar sons amb la taula de so com autèntics discjòqueis! Els més atrevits ens van sorprendre amb unes ritmes improvisades i algun pas de break dance. També vàrem poder utilitzar una càmera professional per aprendre a enquadrar i disparar bones fotografies. Va ser una tarda ben moguda amb tot de materials i recursos per aprendre i descobrir una mica més la nostra creativitat.

El reportatge es va emetre el divendres 22 de febrer en la franja del TN migdia de TV3. Estem molt orgullosos que s’hagi pogut fer difusió d’aquesta experiència tant innovadora.

 

treball en xarxa

fotogaleria CAT

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES GIRONA
Ptge. Puignelós, 10, 17006 Girona
Tlf. 97 224 63 30
pes.girona@salesians.cat

Patrocinadors